Bezoek ons binnenkort op

Interpom Kortrijk

-
Doorniksesteenweg 216 BE - 8500 Kortrijk

 

Wenst u ons een bezoek te brengen "Heusdens-Schaffer " op stand nummer 554 Hal 5.

mail ons : info@schaffer.be

INTERPOM is de meest gespecialiseerde indoor vakbeurs voor de hele aardappelbranche in Europa waar de volledige keten vertegenwoordigd is: van teelt tot verwerking en vermarkting.

INTERPOM presenteert een bijzonder compleet en gespecialiseerd aanbod aan producten, machines en diensten specifiek voor de aardappelsector. De beurs is een belangrijk ontmoetingsplatform voor zowel telers, loonwerkers, verwerkers, verpakkers, aankopers en handelaars van verse en verwerkte aardappelen uit heel Europa, en ook steeds meer uit andere continenten.

Agribex expo brussel 8 - 12 dec 2021

-
Jules Bordetlaan 164/4- 1140 Brussel

 

2 jaarlijkse beurs – AGRIBEX  – 8 tot 12 december 2021

Heusdens schaffer –  hal 9 – stand  9113

Agribex is de grootste professionele indoorbeurs voor akkerbouw, veeteelt en groenvoorziening in België. Van tractoren, landbouwmachines, en tuin-, park-, en bosmateriaal, tot de stallenbouwers en stalinrichters in België.
O
p de beurs krijgt u niet alleen de kans in een ontspannen sfeer collega’s uit de volledige landbouwsector te ontmoeten, u kan bovendien zeer gericht toeleveranciers aanspreken met uw specifieke wensen, verwachtingen en aankoopplannen. Agribex gaat door van 8 tot en met 12 december 2021.

Registreer je online voor uw inkomkorting te bekomen: met deze voucher kan u online een ingangsticket voor Agribex 2021 aankopen aan verlaagd tarief : 12 EUR in plaats van 15 EUR.

Surf daarvoor naarwww.agribex.be/nl/ticketingen gebruik de promocode hieronder. De promocode kan meermaals gebruikt worden. Opgepast : deze voucher kan niet aan de kassa worden aangeboden.

kortingscode

Deze voucher is enkel geldig voor tickets voor 9, 10, 11 of 12 december 2021.
Hij kan niet gebruikt worden voor tickets voor de Professionele Dag op 08.12.2021. De beurs is geopend van 10:00 tot 18:00.

Wenst u ons een bezoek te brengen op Agribex hal 9 stand 9113.

info@schaffer.be

Fructura EXPO 2021 - Driejaarlijkse vakbeurs voor hard en zacht fruit - STAND D23

-
GOUVERNEUR VERWILGHENSINGEL 70 - 3500 Hasselt

De organisatie van Fructura heeft beslist om de beurs te verplaatsen naar volgend jaar...

Fructura Expo is (bijna) terug.
De driejaarlijkse vakbeurs voor hard en zacht fruit vindt in 2022 opnieuw plaats. En dat voor de zevende keer.

Fructura Expo is een jonge, dynamische en vernieuwende beurs waar iedereen die professioneel met de fruitteelt betrokken is zonder twijfel zijn gading vindt.

e mail: Info@schaffer.be