Landbouw / De Powerklasse
“ De referentie in kracht en veelzijdigheid „

Wanneer het om knikgestuurde telescoopladers gaat, behoren de Schäffer machines tot de succesvolste in hun klasse. Met precies vermogen, grote hefhoogte, hefkracht en belastbaarheid op alle terreinen, beschikken deze telescoopknikladers over een zeer snelle en nauwkeurige werking, wat nogmaals tot zijn recht komt in kleine ruimtes.

 

De nieuwe telescoopladers beschikken over een praktische en ergonomische vormgeving, aangevuld met een volledig nieuw ontworpen bestuurderspost, dewelke tot op heden een ongekend panoramisch rondom zich geeft. ( 360°) Dit zijn slechts vijf redenen, die van deze laders machines met een meerwaarde maken :

 

  1. Dankzij een lage coulissekoppeling en de nieuwe SCV-kabine geniet de bestuurder van een uitstekend zicht naar alle kanten. Hij behoudt altijd het overzicht en werkt snel en veilig.
  2. De hefhoogte is in de klasse van 6t met 5.25m gewoonweg uniek. Met Schäffer komt u gewoon verder en hogerop.
  3. De achteras is schommelend opgehangen en is mee verantwoordelijk voor de uitstekende stabiliteit van de laders. Goed voor uw veiligheid en voor het gebruik van het terrein.
  4. De werktuigcilinder is beschermd in de uitschuifbare arm ondergebracht. Dat voelt u op lange termijn ook in uw portemonnee.
  5. De geleide elementen in de uitschuifbare arm zijn in een speciaal ferrovorm – compositiemateriaal vervaardigd. Een lange levensduur is gegarandeerd, omdat ze nagenoeg vrij van slijtage zijn.
  De Powerklasse NL.pdf