Onderneming / Wie zijn we?


Geschiedenis
 

Heusdens NV werd gesticht in 1983 door Luc en Myriam Heusdens,een familiebedrijf met een hart. Op korte tijd werd de exclusieve licentie voor de invoer van Schäffer-wielladers in België verworven.

Een tweede vennootschap Heusdens-Renting werd opgericht in 1991 om de service naar de klanten te verbeteren en tevens de mogelijkheid te bieden om Schäffer-laders en accessoires voor Schäffer-wielladers te kunnen verhuren.

Inmiddels is de firma uitgegroeid tot een begrip in de wereld van knikladers,wielladers en telescoop-laders.

Heusdens is een technische handelsonderneming gespecialiseerd in verkoop,verhuur en service van knikwielladers en uitrustingen voor landbouw, tuinbouw, tuinaanleggers en paardenmanèges.

De onderneming vertegenwoordigt enkele van de belangrijkste merken op dit gebied met name Schäffer en Kramer.

Heusdens mag zich ook invoerder noemen van Emily toebehoren met name veevoederbakken zoals uitkuil-,verdeel- en mengvoederbakken alsook alle toebehoren voor telescoopladers zoals o.a. mest-en palletvorken. Balenafroller en balenstroblazer behoren ook tot het gamma.Al deze toebehoren passen uitstekend bij elk type van kniklader,knikwiellader en telescooplader.

Als handelsonderneming is zij er op gericht waarde toe te voegen in de keten van leverancier naar klant,en dit door een steeds verdere ontwikkeling van  infrastructuur, uitrustingen en personeel. Zo kan het totaalconcept 'verkoop-nieuw-tweedehans-verhuur-service-onderdelen' steeds beter en kosten effectiever worden aangeboden.

Heusdens is in België exclusieve invoerder en verdeler van toonaangevende en vooruitstrevende merken. Van de kleinste kniklader tot de zwaarste telescooplader,Heusdens heeft het allemaal in haar gamma. Het verkoopteam,actief over het ganse land en ondersteund door een gespecialiseerde binnendinenst,kan u zo de meest geschikte knikwiellader voor uw werk aanbieden.
 

Onze activiteit
 

Import - Verkoop - Verhuur - Service

SCHÄFFER - knikwielladers
SCHAFFER - verreikers


Verkoop en service van Kramer-allrad


Verkoop en service van tweedehands machines van verschillende merken :

Schäffer, Terex-Genie, Weidemann, JCB, Manitou, Merlo, Bobcat, Giant, Fuchs, Strieghel, Manufarm, Claes, Kubota, Kramer, Zettelmeyer, Komatsu, Case, Ahlmann, Fristein, Gehlmax, Thomas, Avant, Atlas, Schaeff, O&K en anderen ...


Wij zijn nummer 1  in volgende sectoren :


Land - en tuinbouwbedrijven in het algemeen, loonwerkers,gemeenten, overheidsinstellingen, industriële bedrijven, aannemers en tuinaanleggers, paardenmaneges, privé gebruik en onderhoud van domeinen, ...


Contactpersonen

Luc Heusdens
Bedrijfsleider ceo
Myriam Heusdens
Bedrijfsleidster coo-cfo