Bezoek ons binnenkort op

Fructura EXPO 2022 - Driejaarlijkse vakbeurs voor hard en zacht fruit - STAND D23

-
GOUVERNEUR VERWILGHENSINGEL 70 - 3500 Hasselt

Fructura Expo is (bijna) terug.
De driejaarlijkse vakbeurs voor hard en zacht fruit vindt in 2022 opnieuw plaats. En dat voor de zevende keer.

Fructura Expo is een jonge, dynamische en vernieuwende beurs waar iedereen die professioneel met de fruitteelt betrokken is zonder twijfel zijn gading vindt.

e mail: Info@schaffer.be

Agridagen 2022

-
WEELDE DEPOT, GEENEINDE 54, 2381 RAVELS

Agridagen 2022 - De beurs focust niet alleen op de pluimvee-, varkens- en rundveehouderij, maar ook op mechanisatie op werfniveau.

De Agridagen zijn een totaalforum waar de veehouder van vandaag op een professionele én gezellige manier kan kennismaken met de nieuwste producten en trends die de toeleveranciers uit de landbouwsector te bieden hebben. 

 e mail:Info@schaffer.be

 

Knokke hippique 2022

-
Westkapellestraat, 8300 Knokke-Heist

This is not an event, this is an experience!

Het spektakel aan de kust is terug! KNOKKE-HEIST–
Knokke Hippique is vanaf 22 juli weer volop aanwezig

Juni t/m 10 juli 2022. En dit jaar belooft een extra speciale editie te worden. De organisatie is trots om aan te kondigen dat ze de eer hebben een Nations Cup-evenement te organiseren.

En dit jaar wordt een extra speciaal jaar: Het terugbrengen van een Nations De zevende editie van het evenement begint met twee weken Summer Circuit en eindigt met zowel de 5-sterren Rolex Grand Prix als de Nations Cup in de derde en laatste show week.

Cup-evenement naar België was een topprioriteit voor de Knokke Hippique organisatie. Na enkele jaren afwezigheid toont de Belgische springkalender van 2022 opnieuw met trots een Nations Cup, die voor het eerst in Knokke-Heist zal plaatsvinden.

LIBRAMONT 2022

-
Rue des Aubépines, 50B - 6800 Libramont

LIBRAMONT 2022 Een evenement met vele facetten

Het is een buitengewoon uitstalraam van de landelijke wereld, waarvan de beurs vele facetten belicht: machinebouw, veeteelt, bossen, agrovoeding, tuinbouw, groenteteelt, civieltechnische werken, of onderzoek, onderwijs en cultuur.

 De Landbouw-, bosbouw- en agrovoedingsbeurs van Libramont is de grootste openluchtbeurs ter wereld. Elk jaar verwelkomt ze bijna 200 000 bezoekers, 800 exposanten en 5000 merken op een terrein van 300 000 m².

Libramont vindt elk jaar plaats tijdens het laatste weekend van juli. In de oneven jaren wordt het gevolgd door Demo Forest en om de vier jaar door de Internationale dag van het gras. 

e mail:Info@schaffer.be

 

Jumping Arville Gesves

-
Chemin d'Arville 28 - 5340 GESVES

Arville is een jumping waar men de  Nations Cup, Championnat de Belgique Senior rijd.

 

 

BRUSSELS STEPHEX MASTERS WOLVERTEM 2022

-
LINTHOUTSESWEG 1861 WOLVERTEM

DE MASTERS STEPHEX JUMPING 2022

De sfeer is fascinerend voor jullie allemaal: van kinderen tot ouders en grootouders.
Voel de sport, dicht bij de arena, speel met je kinderen, drink een drankje rond een tafel met vrienden, geniet van een heerlijke lunch ...
Met gratis toegang is iedereen welkom om te genieten van de shows en deel te nemen aan de leuke uitgaansgelegenheden.
Ideale winkelmomenten zijn gegarandeerd in de vorm van talloze winkels, eetkraampjes en nog veel meer als een perfecte metgezel om de Stephex-ervaring af te ronden 

e mail:Info@schaffer.be

 

Foire de Battice 2022

-
Foire de battice Rue de Charneux, 94 4650 BATTICE

Foire de Battice smart farming

Boeren, bewoners van de stad en het platteland, u komt naar onze beurs op zoek naar de authenticiteit die onze regio zo rijk maakt.

De landbouwbeurs van Battice-Herve is nu aan zijn 31ste jaar toe. Op zijn 10 hectare grote kermisterrein ontvangt het elk eerste weekend van september bijna 25.000 bezoekers, 2.000 dieren en 150 exposanten.

email: info@schaffer.be

Green vakbeurs flanders expo

-
Flanders Expo Maaltekouter 1 9051 Gent

Vakbeurs voor de private en publieke groensector

Green is allround voor de groenprofessional. U vindt er een ruim aanbod aan bezoekers gaande van tuinaannemers tot overheidsgroendiensten en van tuin- en landschapsarchitecten tot retailers. Iedereen vindt z’n weg naar de enige Belgische vakbeurs voor tuin- en parkaanleg. Wees erbij!

email: info@schaffer.be