Lente actie: olievaten en filters met forse kortingen!

Om de prestaties en de levensduur van je knikwiellader op peil te houden, is een goed en geregeld onderhoud cruciaal. 
 
De onderhoudswerkzaamheden aan kritieke onderdelen zoals de motor, de hydraulica en de remmen laat je best door een gespecialiseerde technieker uitvoeren, maar voor het dagelijks onderhoud dien je zelf te zorgen.
 
Naast een dagelijks controle van het oliepeil, is het belangrijk om op de voorgeschreven tijdstippen (zie onderhoudsinstructies), of minstens één keer per jaar, de motorolie te verversen. De olie zorgt voor de permanente smering van de bewegende delen. Oudere olie wordt dunner waardoor de smeringseigenschappen afnemen. Minder smering betekent meer wrijving, hogere temperaturen en dus ook snellere slijtage. 

Een tweede  belangrijke klus is de controle van je luchtfilter. Deze filtert stof en andere onzuiverheden en vermijdt dat deze de motor kunnen beschadigen. Afhankelijk van de werkomstandigheden controleer je best dagelijks even je luchtfilter. Een verstopte luchtfilter verhindert immers de doorstroom van verse lucht naar de motor waardoor onderdruk in de motor kan ontstaan. Door een slechte verbranding kan uiteindelijk motorschade ontstaan. Wanneer de filter vuil is klop je hem best zachtjes uit. De filter proper blazen met perslucht is af te raden omdat het risico bestaat dat je de filter beschadigt en/of vuildeeltjes dieper in de filter blaast. Het is hoe dan ook aangeraden om de luchtfilter elke 250 uren te vervangen.

Om je alvast een duwtje in de rug te geven lanceren we de voordeelactie met olievaten en filters aan forse kortingen! Bovendien ontvang je per bestelling ook een gratis Heusdens-bretelbroek.

OLIEVATEN @ -35%

➔ 1 vat (208 liter) TOTAL Rubia Tir 7400 15W40 motorolie: EUR 850 (i.p.v. EUR 1.305) + BTW
➔ 1 vat (208 liter) TOTAL Low Sap 10W40 motorolie: EUR 950 (i.p.v. EUR 1.460) + BTW
➔ 1 vat (208 liter) TOTAL Hydrelf DS46 hydrauliekolie: EUR 760 (i.p.v. EUR 1.169) + BTW

VOORDEELPAKKET FILTERS @ -20%

➔ Het voordeelpakket bevat alle originele Schaffer-filters nodig voor de onderhouden gedurende een periode van 1.000 werkuren

* Acties geldig zolang de voorraad strekt