Schäffer viert 25 jaar telescopische wielladers met silver edition modellen

In 1996 begon met de introductie van de eerste telescopische wiellader 870 T een belangrijk hoofdstuk in de bedrijfsgeschiedenis van Schäffer. Sindsdien groeiden de telescopische wielladers van de Westfaalse wielladerspecialist uit tot bijzonder populaire modellen. Hun 25-jarig bestaan wordt nu gevierd met de beperkte uitgave van de speciale “Silver Edition”-modellen.

Om het 25-jarig bestaan van de telescopische wielladers te vieren komt Schäffer met een beperkte uitgave van de speciale ‘Silver Edition’-modellen. De twee zilveren modellen zijn de 8620 T en de 9640 T. Deze zilveren edities zijn voorzien van een hoogwaardige basis uitrusting. Ze zijn uitgerust met een aantal extra specificaties die je normaal als optie zou kunnen aanschaffen. Zo kun je van een aantrekkelijk prijsvoordeel profiteren.

Het brede productassortiment en de machines met een bedrijfsgewicht van 3,5 tot 13 ton maken van Schäffer een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten in het segment. De twee bijzondere modellen behoren tot de meest succesvolle machines in het huidige assortiment. De hoge, centrale zitpositie en het daarmee ook het goede zicht rondom zijn altijd doorslaggevende voordelen geweest voor knikladers. “Het succes van onze machines ligt in de robuuste constructie en de hoge stuwkracht. Die twee factoren werden de afgelopen 25 jaar keer op keer bevestigd in onafhankelijke vergelijkende tests. Bovendien waarderen onze klanten de hoge efficiëntie en de lage onderhoudsbehoefte van onze machines,” zo verklaart marketingmanager Sebastian Bertelsmeier de populariteit van de machines met telescopische arm, die nu al 25 jaar deel uitmaken van het Schäffer-assortiment.