Schäffer 23e - Elektrische Wiellader

2240 kg
2240 kg - 2305 kg
21 PK - 15 kW
1700 kg
Specificaties

Kiplast (recht) palletvork: 1048 - 1321 kg
Kiplast (recht) schepbak: 1250 - 1578 kg
Hefhoogte (draaipunt bak): 2880/3110 mm
Rijsnelheid: 0 - 20

std 2 lion batterij pakket

Maatvoering

Lengte met standaard bak: 3880 mm
Breedte: 1020 - 1570 mm
Hoogte veiligheidsdak/cabine: 2190 / 2140 mm
Draaicirkel: 1200 mm

Deze machine kan je
Kopen
Huren (dag/week/maand)
Leasen
Huurprijzen
DAG
€ 180,00
WEEK (5 d.)
€ 550,00
WEEKEND
€ 210.00
MAAND
€ 1.690,00

De vermelde tarieven zijn gebaseerd op een maximum gebruik van resp. 8u (dag), 40u (week), 16u (weekend) of 160u (maand). Voor extra draaiuren geldt een toeslag.
Elke huurmachine wordt geleverd met een bak of palletvork (naar keuze). Andere aanbouwdelen kunnen eveneens gehuurd worden. Tarieven zijn excl. BTW.

Renting (indicatief)
TYPE
23e met veiligheidsdak
PER MAAND
€ 928,89
TYPE
23e met cabine
PER MAAND
€ 1.097,55

Bovenstaande tarieven zijn indicatieve voorwaarden voor de financiële renting van een standaarduitvoering gedurende 60 maanden, met een aankoopoptie (excl. BTW). Het renting tarief varieert in functie van de configuratie van uw machine en de prijs van eventuele aanbouwdelen. Vraag onze voorwaarden voor meer detail.

Interesse in deze machine?

Omschrijving machine

SCHÄFFER 23e: DE ELEKTRISCHE WIELLADER MET REVOLUTIONAIRE INNOVATIES

Heusdens Schäffer presenteert 's werelds eerste elektrische wiellader met lithium-iontechnologie.

Twee aparte elektromotoren zorgen voor de aandrijving en de werkhydraulica. Er kan gekozen worden tussen twee verschillende laadsystemen en twee batterijpakketten. Deze innovatieve nieuwe elektrische lader profiteert van de vele voordelen van een lithium-ionsysteem en garandeert aanzienlijke besparingen in onderhouds- en bedrijfskosten in vergelijking met dieselmodellen of andere batterijconcepten.

De nieuwe elektrische wiellader 23e van SCHÄFFER biedt een emissievrije werking: uitlaatgassen en geluid behoren nu tot het verleden. Dit is een aanzienlijk voordeel in emissiegevoelige gebieden zoals woonwijken, tuinen parken, dierentuinen, stadscentra, besloten ruimtes,... noem maar op.

De buitenkant van de machine is vergelijkbaar met het zeer succesvolle model 2345, een machine van 45 pk. Dankzij het extreem lage servicegewicht van slechts 2.300 kg kan de lader gemakkelijk op een trailer van de ene naar de andere locatie worden vervoerd. Dankzij een hefhoogte van 2,88 m, of optioneel 3,11m, is de lader zeer geschikt om mestwagens of vrachtwagens te vullen.

De twee laadsystemen beloven extra flexibiliteit: SCHÄFFER biedt standaard een ingebouwde lader, die wordt gebruikt met een standaard 230 V-voeding. Voeg een optionele externe 400 V-oplader toe voor nog sneller opladen; het power-accusysteem is dan in slechts 30 minuten tot 80% opgeladen. Dit betekent genoeg energie voor een volledige werkdag met een supersnelle laadtijd, bijvoorbeeld tijdens de lunchpauze. Dankzij het no-memory effect van de batterij kan op elk moment worden opgeladen zonder de levensduur te beinvloeden; een bijkomend voordeel van de lithium-iontechnologie.

Standaarduitvoering van de machine

Rijaandrijving elektromotor: 10,3 kW; werkhydrauliek elektromotor: 9,7 kW

Elektrische vierwielaandrijving met cardanas

Onboard-laadsysteem 3 kW / 230 V / 16 A

Accumanagementsysteem

Hill-Hold-functie: wegrijhulp op berg voorkomt achteruit rijden

Banden 10.0/75-15.3 AS, ET+40

Snelgang 20 km/h met Eco-modus

Snelgang 20 km/h met Eco-modus

Originele Schäffer-assen

Waterkoeling voor elektromotoren

Onderhoudsvrij pendel-kniksysteem

Beveiligingssysteem (veiligheidsdak)

Parallelgeleiding

Extra bedieningseenheid elektrisch

Werkhydrauliek 42 l/min

Instelbare stuurkolom

Urenteller, mazout- en laadmeter

Tussengewicht en eindplaat

Accuhoofdschakelaar - batterijsleutel

Extra bedieningseenheid elektrisch

Tussengewicht en eindplaat

Trekhaak met bout

Zwaailicht

1 x LED-werkverlichting vooraan en 1 x achteraan

Snelwissel hakenframe met hydraulische vergrendeling

Pluspunten van de machine

Onderhoudsvrij kniksysteem

De zware raamconstructie in combinatie met het onderhoudsvrije kniksysteem garandeert een lange levensduur. Op dit knikpendelsysteem geven wij een garantie van 3 jaar of maximum 3000 werkuren.

Hoogstaand comfort

De hydrostatische aandrijving zorgt voor een uitzonderlijk rijcomfort en is eenvoudig te bedienen dankzij de multifunctionele joystick. Alle Schäffer machines rijden, zowel onder zware als onder minder zware belasting, traploos of elektrisch geschakeld van 0 tot 15 km/u of van 0 tot 22 km/u. De joystick dient zowel voor de richtingkeuze als voor alle bewegingen van de hefarm. Zo is werken puur plezier.

ROPS-FOPS veiligheidsdak

Dit speciaal ontwikkelde ROPS-FOPS veiligheidsdak is speciaal ontworpen om de veiligheid van de bestuurder te garanderen. Dit ROPS-FOPS veiligheidsdak vormt geen enkel probleem voor lage doorgangen.

Bandenopties

Serie 2000

Werktuigen/Accessoires