Schäffer 4670 T-2 - Knikgestuurde verreiker

3900 kg
3900 kg - 4000 kg
66 PK - 48 kW
2400 kg
Specificaties

Kieplast recht: 2110 kg
Hefhoogte (draaipunt bak): 4300 mm
Aantal cilinders: 4
Rijsnelheid: 0 - 20, optioneel: 0 - 30 km/h

Maatvoering

Lengte met standaard bak: 4930 mm
Breedte: 1420 - 1730 mm
Hoogte veiligheidsdak/cabine: 2270 mm
Draaicirkel: 1425 mm

Deze machine kan je
Kopen
Huren (dag/week/maand)
Leasen
Huurprijzen
DAG
€ 190,00
WEEK (5 d.)
€ 540,00
WEEKEND
€ 220.00
MAAND
€ 1.780,00

De vermelde tarieven zijn gebaseerd op een maximum gebruik van resp. 8u (dag), 40u (week), 16u (weekend) of 160u (maand). Voor extra draaiuren geldt een toeslag.
Elke huurmachine wordt geleverd met een bak of palletvork (naar keuze). Andere aanbouwdelen kunnen eveneens gehuurd worden. Tarieven zijn excl. BTW.

Renting (indicatief)
TYPE
4670 T-2 met veiligheidsdak
PER MAAND
€ 968,54
TYPE
4670 T-2 met cabine
PER MAAND
€ 1.075,12

Bovenstaande tarieven zijn indicatieve voorwaarden voor de financiële renting van een standaarduitvoering gedurende 60 maanden, met een aankoopoptie (excl. BTW). Het renting tarief varieert in functie van de configuratie van uw machine en de prijs van eventuele aanbouwdelen. Vraag onze voorwaarden voor meer detail.

Interesse in deze machine?

Omschrijving machine

SCHÄFFER 4670 T: DE COMPACTE KNIKGESTUURDE VERREIKER VOOR DE STRENGSTE VEREISTEN

Wanneer het om knikgestuurde verreikers gaat, behoren de SCHÄFFER machines tot de succesvolste in hun klasse. Nauwkeurig gecontroleerd vermogen op alle terreinen, met hefhoogtes en belastbaarheid die u bij vergelijkbare machines van onze concurrenten tevergeefs zal zoeken. De compacte bouwwijze maakt van het gebruik van onze verreikers in moeilijk toegankelijke plaatsen een waar genoegen. En dat is natuurlijk ook mede dankzij een correcte ergonomie. De beroemde betrouwbaarheid van alle SCHÄFFER-laders is eveneens ingebouwd. En tenslotte: ze zien er ook heel goed uit!

De 4670 T is de juiste keuze wanneer stuwkracht, compactheid en hefhoogte de criteria zijn. De nieuw ontwikkelde HTF-aandrijving (High Traction Force) levert enorme stuwkrachten. De basis hiervoor zijn de 480 bar in het aandrijfsysteem en het verbeterde hydraulische rendement. Dankzij de automatische regeling is de volledige stuwkracht ook in ijlgangsnelheid beschikbaar. 

De maximale verplaatsingssnelheid bedraagt 20 km/u, of optioneel ook 30 km/u. De toelating voor de openbare weg is ook verkrijgbaar voor de versie met ijlgangversnelling.

Voor wat de technische details betreft hoeven de compacte verreikers van SCHÄFFER zich niet te verbergen voor de grotere series. Slijtage -en onderhoudsvrije Ferro-Form glij-elementen in de telescopische arm zorgen samen met de 7 ton last-assen voor jarenlange probleemloze werking. Het pendelknikgewricht is eveneens onderhoudsvrij, net zoals de in een oliebad lopende lamellenrem uiteraard.

Het motorvermogen van de 4670 T van 48,6 kW (66 pk) is ruim voldoende. Daarmee zijn de machines ook voor veeleisende taken uitstekend gemotoriseerd en bieden meer behendigheid en rijplezier.

 

Standaarduitvoering van de machine

4-cilinder-dieselmotor Kubota, watergekoeld, 48,6 kW (66 pk)

DOC en DPF voor naleving van emissienorm V

Hydrostatische vierwielaandrijving met automotive-besturing

Banden 15.0/55-17 AS, ET+45

HTF (High Traction Force)

SPT (Schäffer Power Transmission)

Hogedrukaandrijving HD-plus

Snelgang 20 km/h met Eco-modus

Originele Schäffer-planeetassen met Zelfsperdifferentieel, brede uitvoering

Ferro-Form-glijelementen in telescooparm

Werktuigcilinder in telescooparm

Drukontlasting 3e functie elektrisch

Combi-oliekoeler

Onderhouds- en slijtagevrije lamellenrem in een oliebad als operationele rem en handrem

Onderhoudsvrij pendel-kniksysteem

Beveiligingssysteem (veiligheidsdak)

Z-kinematiek met hydraulische parallelgeleiding

Extra bedieningseenheid mechanisch bedienbaar, werkhydrauliek 60 l/min, optioneel tot 68 l/min

Instelbare stuurkolom

Urenteller, toerentalmeter, tank- en temperatuurmeter

Werkverlichting voor versie met veiligheidsdak, LED: 1x vooraan en 1 x achteraan; cabineversie halogeen: 2 x voor, 1 x achter + 1 LED op arm

Brede achterwagen

Armsteun rechts

Zetelcontact

Eco-modus

Tussengewicht en eindplaat

Zwaailicht

Trekhaak met bout

Snelwissel hakenframe met hydraulische vergrendeling

1 x LED-werkverlichting vooraan en 1 x achteraan

Pluspunten van de machine

Onderhoudsvrij kniksysteem

De zware raamconstructie in combinatie met het onderhoudsvrije kniksysteem garandeert een lange levensduur. Op dit knikpendelsysteem geven wij een garantie van 3 jaar of maximum 3000 werkuren.

Hoogstaand comfort

De hydrostatische aandrijving zorgt voor een uitzonderlijk rijcomfort en is eenvoudig te bedienen dankzij de multifunctionele joystick. Alle Schäffer machines rijden, zowel onder zware als onder minder zware belasting, traploos of elektrisch geschakeld van 0 tot 15 km/u of van 0 tot 22 km/u. De joystick dient zowel voor de richtingkeuze als voor alle bewegingen van de hefarm. Zo is werken puur plezier.

ROPS-FOPS veiligheidsdak

Dit speciaal ontwikkelde ROPS-FOPS veiligheidsdak is speciaal ontworpen om de veiligheid van de bestuurder te garanderen. Dit ROPS-FOPS veiligheidsdak vormt geen enkel probleem voor lage doorgangen.

Bandenopties

Serie 4000 banden

Serie 4000 banden

Werktuigen/Accessoires