Schäffer 5470 Z - Knikwiellader

5220 kg
75 PK - 55 kW
3600 kg
Specificaties

Kiplast recht (bak): 3.300 kg
Hefhoogte (draaipunt bak): 3.250 mm 
Aantal cilinders: 4
Rijsnelheid: 0 - 20 km/h, Optie: 0 - 30 km/h
Motortype: Deutz turbodiesel motor 61 pk / 75 pk

frame type VL1

2 fase luchtfiltering

Maatvoering

Lengte met standaard bak: 5.250 mm
Breedte: 1.740 - 1.820 mm
Hoogte cabine: 2.570 mm / optie 2450 mm
Draaicirkel: 1.560 mm

Downloads
Bestand
Deze machine kan je
Kopen
Huren (dag/week/maand)
Leasen
Huurprijzen
DAG
€ 180,00
WEEK (5 d.)
€ 550,00
WEEKEND
€ 210.00
MAAND
€ 1.690,00

De vermelde tarieven zijn gebaseerd op een maximum gebruik van resp. 8u (dag), 40u (week), 16u (weekend) of 160u (maand). Voor extra draaiuren geldt een toeslag.
Elke huurmachine wordt geleverd met een bak of palletvork (naar keuze). Andere aanbouwdelen kunnen eveneens gehuurd worden. Tarieven zijn excl. BTW.

Renting (indicatief)
TYPE
5470 Z met cabine (45 kW / 61 PK)
PER MAAND
€ 951,18
TYPE
5470 Z met cabine (55 kW / 75 PK)
PER MAAND
€ 972,35

Bovenstaande tarieven zijn indicatieve voorwaarden voor de financiële renting van een standaarduitvoering gedurende 60 maanden, met een aankoopoptie (excl. BTW). Het renting tarief varieert in functie van de configuratie van uw machine en de prijs van eventuele aanbouwdelen. Vraag onze voorwaarden voor meer detail.

Interesse in deze machine?

Omschrijving machine

SCHÄFFER 5470 Z: KRACHTIGE WIELLADER MET PERFECT ZICHT

De 5470 Z is een nieuwe lader in de klasse van 0,8 m3. De volledig opnieuw ontworpen machine heeft een herziene giekgeometrie met Z-kinematica, voor een optimaal zicht op de aanbouwdelen zoals de grondschep en palletvork. Een ruime nieuwe cabine draagt ook bij aan een beter zicht rondom. De 5470 Z, die vijf ton weegt, voldoet aan alle eisen van uitlaatemissieniveau Stage V en zorgt dus voor een aanzienlijke vermindering van de uitstoot van vervuilende stoffen. De nieuwe wiellader is 45 kW (61 pk),of door een 55 kW (75 pk), optioneel beschikbaar. 

Beide vermogens voldoen aan het uitlaatemissieniveau Stage V door het gebruik van een die sel oxidatiekatalysator en een roetfilter, waardoor een aanzienlijke vermindering van roetdeeltjes en stikstofoxiden. De zeer hoge werkdruk van 510 bar zorgt in de aandrijving voor een hoge stuwkracht en een verbeterde wendbaarheid, met als voordeel, meer efficiëntie en meer brandstofbesparing.

De Z lijn combineert compacte afmetingen met maximale kracht en ergonomie. Waardoor de knikladers ideaal zijn voor snel en veilig gebruik, bijvoorbeeld bij het transporteren van bulkgoederen of bij zware ladingen. Deze compacte knikladers zijn in hun element in nauwe werkomstandigheden. De Z-kinematica brengt kracht voor het heffen en kantelen van ladingen. De pendelende achteras biedt veel stabiliteit. De kniklader is uitgerust met de SCV Plus-cabine (Silence, Comfort, View), die niet te overtreffen is in termen van ruimte en bedieningsgemak. De bestuurder werkt sneller en veiliger dankzij de perfecte allround zichtbaarheid in de kniklader.

Standaarduitvoering van de machine

4-cilinder-dieselmotor Deutz Turbo, watergekoeld, 45 kW (61 pk) / 55 kW (75 pk)

DOC en DPF voor naleving van emissienorm V

Hogedrukaandrijving HD-plus

Hydrostatische vierwielaandrijving met automotive-besturing

Banden 400/70-18 MPT

HTF (High Traction Force)

SPT (Schäffer Power Transmission)

Snelgang 20 km/h met Eco-modus

ZF planeetassen met Zelfsperdifferentieel, (8 boringen)

Pendelas achteraan

Combi-oliekoeler

Hydraulische ventilatieaandrijving

Onderhouds- en slijtagevrije lamellenrem in een oliebad als operationele rem en handrem

Onderhoudsvrij pendel-kniksysteem

Werkverlichting voor versie met veiligheidsdak, LED: 1x vooraan en 1x achteraan; cabineversie halogeen: 2 x voor, 1 x achter

Complete wegverlichting met vooraan 2 lampbeschermers

Z-kinematiek met parallelgeleiding

Werkhydrauliek: 64 l/min, optioneel 74 l/min

Instelbare stuurkolom

Urenteller, toerentalmeter, tank- en temperatuurmeter

Armsteun rechts

Koffergewicht

Tussengewicht en eindplaat

Trekhaak met bout

Accuhoofdschakelaar - batterijsleutel

Zwaailicht

Zetelcontact

Pluspunten van de machine

Onderhoudsvrij kniksysteem

De zware raamconstructie in combinatie met het onderhoudsvrije kniksysteem garandeert een lange levensduur. Op dit knikpendelsysteem geven wij een garantie van 3 jaar of maximum 3000 werkuren.

Hoogstaand comfort

De hydrostatische aandrijving zorgt voor een uitzonderlijk rijcomfort en is eenvoudig te bedienen dankzij de multifunctionele joystick. Alle Schäffer machines rijden, zowel onder zware als onder minder zware belasting, traploos of elektrisch geschakeld van 0 tot 15 km/u of van 0 tot 22 km/u. De joystick dient zowel voor de richtingkeuze als voor alle bewegingen van de hefarm. Zo is werken puur plezier.

ROPS-FOPS veiligheidsdak

Dit speciaal ontwikkelde ROPS-FOPS veiligheidsdak is speciaal ontworpen om de veiligheid van de bestuurder te garanderen. Dit ROPS-FOPS veiligheidsdak vormt geen enkel probleem voor lage doorgangen.

Bandenopties

Serie 5000-6000 banden

Serie 5000-6000 banden

Werktuigen/Accessoires