Schäffer 6680 Z-2 - Knikwiellader

5300 kg
75 PK - 55 kW
3300 kg
Specificaties

Kiplast (recht) palletvork: 3325 - 3677 kg
Kiplast (recht) schepbak: 3751 - 3918 kg
Hefhoogte (draaipunt bak): 3450 mm

deutz motor 75 pk
Aantal cilinders: 4
Rijsnelheid: 0 - 20, optioneel: 0 - 40 km/h

2-traps luchtfilter met zeer efficiënt voorafscheidersysteem

Maatvoering

Lengte met standaard bak: 5450 mm
Breedte: 1800 - 2050 mm
Hoogte veiligheid-cabine: 2630 -2530 optie mm
Draaicirkel: 1940 mm

Downloads
Bestand
Deze machine kan je
Kopen
Huren (dag/week/maand)
Leasen
Huurprijzen
DAG
€ 180,00
WEEK (5 d.)
€ 550,00
WEEKEND
€ 210.00
MAAND
€ 1.690,00

De vermelde tarieven zijn gebaseerd op een maximum gebruik van resp. 8u (dag), 40u (week), 16u (weekend) of 160u (maand). Voor extra draaiuren geldt een toeslag.
Elke huurmachine wordt geleverd met een bak of palletvork (naar keuze). Andere aanbouwdelen kunnen eveneens gehuurd worden. Tarieven zijn excl. BTW.

Renting (indicatief)
TYPE
6680 Z-2
PER MAAND
€ 1.104,95

Bovenstaande tarieven zijn indicatieve voorwaarden voor de financiële renting van een standaarduitvoering gedurende 60 maanden, met een aankoopoptie (excl. BTW). Het renting tarief varieert in functie van de configuratie van uw machine en de prijs van eventuele aanbouwdelen. Vraag onze voorwaarden voor meer detail.

Interesse in deze machine?

Omschrijving machine

SCHÄFFER 6680 Z-2: COMPACTE PERFECTIE

Schäffer‘s dynamische klasse: een reeks compacte, efficiënte wielladers speciaal gebouwd voor de meest veeleisende taken. De Z-kinematica met hoge uitbreekkrachten betekent dat deze machines voldoen aan de hoogste prestatie-eisen in de bouw, landbouw en alle andere industriële toepassingen . Bovendien haalt de dynamische klasse van SCHÄFFER indrukwekkende hefhoogten. Het compacte design in combinatie met een uitmuntende wendbaarheid, verklaart duidelijk waarom deze SCHÄFFER-laders zo populair zijn. Deze machines verhogen de productiviteit, besparen tijd en kosten.

Wielladers met ingebouwde efficiëntie, gemaakt door SCHÄFFER!

De lader wordt aangedreven door de nieuwste generatie 55 kW (75 pk) Deutz turbo dieselmotor. Deze voldoet aan de eisen van de uitlaatgasniveau stage V door gebruik te maken van een dieseloxidatiekatalysatoren een dieselpartikel-filter. Omdat alle componenten in de hydrostatische aandrijving perfect op elkaar zijn afgestemd wordt de brandstof consumptie zuinig omgezet in efficiënte prestaties. De standaard hydraulische ventilatoraandrijving vermindert het genereren van geluid. Optioneel is deze ook beschikbaar met omkeer functie. 

Het onderhoudsvrij centraal kniksysteem maakt de lader wendbaarder dan eender welke wiellader in zijn klasse. De binnenste draaicirkel is slechts 1,94 m, ideaal voor gebruik in beperkte ruimtes. De achteras met pendelophanging zorgt voor het grote pluspunt; stabiliteit. Met een optionele topsnelheid van 35 km/u, is de 6680 Z-2 ook perfect inzetbaar op verschillende locaties.

De laders zijn ook met de "SCV-Plus" cabine uitgerust, die qua beschikbare ruimte en bedienvriendelijkheid nauwelijks kan overtroffen worden. Dankzij het perfecte panoramische overzicht kan de bestuurder sneller en veiliger werken. Een lage versie van de cabine is ook beschikbaar, zodat toegang tot gebouwen met een lage ingangshoogte geen enkel probleem vormt.

De serie 6680 Z-2 van SCHÄFFER rondt het aanbod naar boven toe af. Ook hier geldt: compacte machine-afmetingen met de grootst mogelijke kracht en ergonomie. De wiellader is dankzij de compacte afmetingen nu in krappe ruimten in z'n element. De Z-kinematica draagt daar met kracht toe bij; de hef -en kieplasten zijn absoluut overtuigend.

Standaarduitvoering van de machine

4-cilinder-dieselmotor Deutz Turbo, watergekoeld, 55 kW (75 pk)

DOC en DPF voor naleving van emissienorm V

Hydrostatische vierwielaandrijving met automotive-besturing

Banden 400/70-20 AS, ET0

HTF (High Traction Force)

SPT (Schäffer Power Transmission)

Hogedrukaandrijving HD-plus

Hydraulische snelgang 20 km/h, belast schakelbaar

HD-planeetassen met Zelfsperdifferentieel (8-gaats)

Pendelas achteraan

Combi-oliekoeler

Hydraulische ventilatieaandrijving

SCV-cabine (Silence, Comfort, View)

Onderhouds- en slijtagevrije lamellenrem in een oliebad als operationele rem en handrem

Onderhoudsvrij kniksysteem

2 x werkverlichting voor en 1 x achter

Wegverlichting met voorraan lampbeschermers

Z-kinematiek met parallelgeleiding

Extra bedieningseenheid elektrisch schakelbaar via joystick, werkhydrauliek 74 l/min, optioneel tot 88 l/min

Stuurkolom in hoogte en hoek verstelbaar

Urenteller, toerentalmeter, tank- en temperatuurmeter

Verstelbare armsteun

Tussengewicht en eindplaat

Trekhaak met bout

Accuhoofdschakelaar - batterijsleutel

Cycloon

Snelwissel hakenframe met hydraulische vergrendeling X

Zwaailicht

Eco-modus

Pluspunten van de machine

Onderhoudsvrij kniksysteem

De zware raamconstructie in combinatie met het onderhoudsvrije kniksysteem garandeert een lange levensduur. Op dit knikpendelsysteem geven wij een garantie van 3 jaar of maximum 3000 werkuren.

Hoogstaand comfort

De hydrostatische aandrijving zorgt voor een uitzonderlijk rijcomfort en is eenvoudig te bedienen dankzij de multifunctionele joystick. Alle Schäffer machines rijden, zowel onder zware als onder minder zware belasting, traploos of elektrisch geschakeld van 0 tot 15 km/u of van 0 tot 22 km/u. De joystick dient zowel voor de richtingkeuze als voor alle bewegingen van de hefarm. Zo is werken puur plezier.

ROPS-FOPS veiligheidsdak

Dit speciaal ontwikkelde ROPS-FOPS veiligheidsdak is speciaal ontworpen om de veiligheid van de bestuurder te garanderen. Dit ROPS-FOPS veiligheidsdak vormt geen enkel probleem voor lage doorgangen.

Bandenopties

Serie 5000-6000 banden

Serie 5000-6000 banden

Werktuigen/Accessoires