Schäffer 9640 T-2 - Knikgestuurde Verreiker

8400 kg
8400 kg - 9700 kg
143 PK - 105 kW
4200 kg
Specificaties

Kieplast recht: 5940 kg
Hefhoogte (draaipunt bak): 5400 mm
Aantal cilinders: 4
Rijsnelheid: 0 - 20, optioneel: 0 - 40 km/h

deutz 143 pk

2-traps luchtfilter met zeer efficiënt voorafscheidersysteem

 
Maatvoering

Lengte met standaard bak: 6260 mm
Breedte: 2330 - 2380  mm
Hoogte cabine: 2830 / optie  2730 mm
Draaicirkel: 2220 mm

Deze machine kan je
Kopen
Huren (dag/week/maand)
Leasen
Huurprijzen
DAG
€ 260,00
WEEK (5 d.)
€ 750,00
WEEKEND
€ 300.00
MAAND
€ 2.580,00

De vermelde tarieven zijn gebaseerd op een maximum gebruik van resp. 8u (dag), 40u (week), 16u (weekend) of 160u (maand). Voor extra draaiuren geldt een toeslag.
Elke huurmachine wordt geleverd met een bak of palletvork (naar keuze). Andere aanbouwdelen kunnen eveneens gehuurd worden. Tarieven zijn excl. BTW.

Renting (indicatief)
TYPE
9640 T-2
PER MAAND
€ 1.759,76

Bovenstaande tarieven zijn indicatieve voorwaarden voor de financiële renting van een standaarduitvoering gedurende 60 maanden, met een aankoopoptie (excl. BTW). Het renting tarief varieert in functie van de configuratie van uw machine en de prijs van eventuele aanbouwdelen. Vraag onze voorwaarden voor meer detail.

Interesse in deze machine?

Omschrijving machine

SCHÄFFER 9640 T-2: DE VERREIKER VOOR DE HOOGSTE EISEN

Wanneer het om knikgestuurde verreikers gaat, behoren de SCHÄFFER machines tot de succesvolste in hun klasse. Nauwkeurig gecontroleerd vermogen op alle terreinen, met hefhoogtes en belastbaarheid die u bij vergelijkbare machines van onze concurrenten tevergeefs zal zoeken. De compacte bouwwijze maakt van het gebruik ervan in moeilijk toegankelijke plaatsen een waar genoegen. En dat is natuurlijk ook mede dankzij een perfecte ergonomie. De beroemde betrouwbaarheid van alle SCHÄFFER-laders is eveneens ingebouwd. En tenslotte: ze zien er ook heel goed uit!

Vooral voor de grotere machines vanaf de 8620 T-2 is het interessant om de verschillende beschikbare aandrijvingen te bestuderen. In de basisversie van deze machines is een tandwielpomp gemonteerd die al een zéér hoog rendement levert. Optioneel zijn andere, versterkte pompen beschikbaar evenals Flow Sharing hydrauliek. Last but not least, zijn de grote modellen ook uit te rusten met krachtige en efficiënte Load Sensing Hydrauliek. 

De indrukwekkende 9640 T-2 bereikt een bedrijfsgewicht tussen 8.400 kg en 9.700 kg, afhankelijk van de ballast. Met een hefkracht van maximaal 4.160 kg heft hij lasten op tot een hoogte van 5,40 m. De lader wordt aangedreven door een krachtige 105 kW/143 pk 4-cilinder Deutz-motor van de nieuwste generatie. De standaard uitrusting omvat de gevoelige en uiterst krachtige load-sensing werkhydraulica met een aflevervolume van 145 l/min, de robuuste 24-inch banden en hydraulisch aangedreven ventilator, die omgekeerd kan worden gebruikt voor een eenvoudige reiniging.

Net als de 9660 T-2 verreiker heeft de 9640 T-2 de optie "SDCT" inclusief ECO-modus. "SDCT" staat voor SCHÄFFER Dual Clutch Transmission. Er zijn twee rijmodi beschikbaar, telkens onder last schakelbaar. In rijmodus twee werkt de lader met snelheden van maximaal tot 40 km/u, met alle voordelen van een hydrostatische aandrijving. In rijmodus één, ontwikkelt de lader enorme stuwkrachten dankzij een transmissie met dubbele koppeling.

Dankzij de gepatenteerde aandrijving kunnen de meeste werkzaamheden worden uitgevoerd zonder te moeten schakelen, en werkt de overbrenging met een hoge efficiëntiegraad, zodat de brandstof zeer economisch in energie wordt omgezet. Dit wordt extra ondersteund door de ECO-modus, die behoort tot de standaarduitrusting in de 40 km/u-versie.

Met de nieuwe "SCV-Plus" cabine (Silence/Comfort/View) biedt de 9640 T-2 de meest optimale omstandigheden voor lange werkdagen. De cabine stelt de hoogste eisen als het gaat om comfort en ergonomie.

Standaarduitvoering van de machine

4-cilinder-dieselmotor Deutz Turbo Intercooler, 100 kW (136 pk), Tier 4 final

DOC en SCR voor naleving van emissienorm Tier IV final

Hydrostatische vierwielaandrijving met automotive-besturing

Banden 460/70R24 AS, ET-50

HTF (High Traction Force)

Hydraulische snelgang 20 km/h, belast schakelbaar

Load Sensing-werkhydrauliek met verplaatsingsvolume van 145 l/min.

Flow Sharing-werkhydrauliek incl. proportionele aansturing van telescooparm

ZF-planeetassen (Heavy Duty) met zelfsperdifferentiëlen

Pendelas achteraan

Ferro-Form-glijelementen in telescooparm

Werktuigcilinder in telescooparm

Elektrische drukontlasting voor hydraulische koppelingen

Combi-oliekoeler

Hydraulische ventilatieaandrijving

SCV-Plus-cabine (Silence, Comfort, View) met radiovoorbereiding

Onderhouds- en slijtagevrije lamellenrem in een oliebad als operationele rem en handrem

Onderhoudsvrij kniksysteem

Twee stuurcilinders

2 x werkverlichting voor en 1 x achter

Complete wegverlichting met vooraan 2 lampbeschermers

Z-kinematiek met hydraulische parallelgeleiding

Extra bedieningseenheid elektrisch schakelbaar via joystick

Drukvrije terugloop

Stuurkolom in hoogte en hoek verstelbaar

Urenteller, tank- en temperatuurmeter, toerentalmeter, motorbewaking

Verstelbare armsteun

Tussengewicht en eindplaat

Trekhaak met bout

Accuhoofdschakelaar - batterijsleutel

Cycloon

Snelwissel hakenframe met hydraulische vergrendeling X

Zwaailicht

Pluspunten van de machine

Onderhoudsvrij kniksysteem

De zware raamconstructie in combinatie met het onderhoudsvrije kniksysteem garandeert een lange levensduur. Op dit knikpendelsysteem geven wij een garantie van 3 jaar of maximum 3000 werkuren.

Hoogstaand comfort

De hydrostatische aandrijving zorgt voor een uitzonderlijk rijcomfort en is eenvoudig te bedienen dankzij de multifunctionele joystick. Alle Schäffer machines rijden, zowel onder zware als onder minder zware belasting, traploos of elektrisch geschakeld van 0 tot 15 km/u of van 0 tot 22 km/u. De joystick dient zowel voor de richtingkeuze als voor alle bewegingen van de hefarm. Zo is werken puur plezier.

ROPS-FOPS veiligheidsdak

Dit speciaal ontwikkelde ROPS-FOPS veiligheidsdak is speciaal ontworpen om de veiligheid van de bestuurder te garanderen. Dit ROPS-FOPS veiligheidsdak vormt geen enkel probleem voor lage doorgangen.

Bandenopties

Serie 9640 T banden

Serie 9640 T banden

Werktuigen/Accessoires