Schäffer 9660 T-2 - Knikgestuurde Verreiker

12000 kg
12000 kg - 13000 kg
204 PK - 150 kW
5300 kg
Specificaties

Kieplast recht: 7700 kg
Hefhoogte (draaipunt bak): 6100 mm
Aantal cilinders: 4
Rijsnelheid: 0 - 30, optioneel: 0 - 40 km/h
Aantal cilinders: 4
Deutz 4 cilinder, 177 pk / 204 pk

Maatvoering

Lengte met standaard bak: 6950 mm
Breedte: 2290 - 2490  mm
Hoogte cabine: 2900 mm
Draaicirkel: 2910 mm

Deze machine kan je
Kopen
Leasen

De vermelde tarieven zijn gebaseerd op een maximum gebruik van resp. 8u (dag), 40u (week), 16u (weekend) of 160u (maand). Voor extra draaiuren geldt een toeslag.
Elke huurmachine wordt geleverd met een bak of palletvork (naar keuze). Andere aanbouwdelen kunnen eveneens gehuurd worden. Tarieven zijn excl. BTW.

Renting (indicatief)
TYPE
9660 T-2 (130 kW / 177 PK)
PER MAAND
€ 2.250,25
TYPE
9660 T-2 (150 kW / 204 PK)
PER MAAND
€ 2.404,02

Bovenstaande tarieven zijn indicatieve voorwaarden voor de financiële renting van een standaarduitvoering gedurende 60 maanden, met een aankoopoptie (excl. BTW). Het renting tarief varieert in functie van de configuratie van uw machine en de prijs van eventuele aanbouwdelen. Vraag onze voorwaarden voor meer detail.

Interesse in deze machine?

Omschrijving machine

SCHÄFFER 9660 T-2: DE VERREIKER MET EEN HEFHOOGTE VAN 6,10 METER

Wanneer het om knikgestuurde verreikers gaat, behoren de SCHÄFFER machines tot de succesvolste in hun klasse. Nauwkeurig gecontroleerd vermogen op alle terreinen, met hefhoogtes en belastbaarheid die u bij vergelijkbare machines van onze concurrenten tevergeefs zal zoeken. De compacte bouwwijze maakt van het gebruik ervan in moeilijk toegankelijke plaatsen een waar genoegen. En dat is natuurlijk ook mede dankzij een perfecte ergonomie. De beroemde betrouwbaarheid van alle SCHÄFFER-laders is eveneens ingebouwd. En tenslotte: ze zien er ook heel goed uit!

Vooral voor de grotere machines vanaf de 8620 T-2 is het interessant om de verschillende beschikbare aandrijvingen te bestuderen. In de basis versie van deze machines is een tandwielpomp gemonteerd die al een zéér hoog rendement levert. Optioneel zijn andere, versterkte pompen beschikbaar evenals Flow Sharing hydrauliek. Last but not least, zijn de grote modellen ook uit te rusten met krachtige en efficiënte Load Sensing Hydrauliek.

Net als de 9640 T-2 heeft de 9660 T-2 de optie "SDCT" inclusief Eco-modus. "SDCT" staat voor SCHÄFFER Dual Clutch Transmission. Er zijn twee rijmodi beschikbaar, telkens onder last schakelbaar. In rijmodus twee werkt de lader met snelheden van maximaal tot 40 km/u, met alle voordelen van een hydrostatische aandrijving. In rijmodus één, ontwikkelt de lader enorme stuwkrachten dankzij een transmissie met dubbele koppeling.

Met een bedrijfsgewicht tot 13 ton en een hefhoogte van 6,10 m, neemt de 9660 T-2 een exclusieve positie in. De 9660 T-2 werd speciaal ontwikkeld voor de eisen van biogasinstallaties en grootschalige landbouwbedrijven en loonwerkers. Hij combineert het goede uitzicht rondom en de trekkracht van een standaard wiellader met een hefhoogte en bereik van een conventionele verreiker. Wiellader en telescooplader in één pakket.

De 9660 T-2 heeft een hefvermogen van ca. 5,3 ton, meteen onze grootste en meest krachtige machine. De telescopische arm is robuust genoeg om zelfs de zwaarste werkzaamheden uit te voeren. Ferro-Form glij-elementen in de telescooparm, zoals bij alle SCHÄFFER telescopische wielladers, beloven een probleemloos telescopisch proces voor de komende jaren. De standaard hydrauliek met load-sensing levert tot 196 l/min (standaard uitvoering) en biedt een zeer snelle en nauwkeurige werking, zelfs bij laag toerental. De Deutz Common Rail 4-cilinder turbodieselmotor werkt zeer efficiënt met 130 kW (177 pk) of 150 kW (204 pk). Met een stuwkracht van meer dan 9.000 daN levert de hydrostatische aandrijving een vermogen voor het uitvoeren van zelfs de meest veeleisende taken: grondwerken, silowerken, enz.

Dankzij de gepatenteerde aandrijving kunnen de meeste werkzaamheden worden uitgevoerd zonder te moeten schakelen, en werkt de overbrenging met een hoge efficiëntiegraad, zodat de brandstof zeer economisch in energie wordt omgezet. Dit wordt extra ondersteund door de ECO-modus, die behoort tot de standaarduitrusting in de 40 km/u-versie.

Met de nieuwe SCV Plus-cabine (Silence/Comfort/View) biedt de 9660 T-2 de meest optimale omstandigheden voor lange werkdagen. De cabine stelt de hoogste eisen als het gaat om comfort en ergonomie.

 

Standaarduitvoering van de machine

Zetelcontact

DOC, DPF en SCR voor naleving van emissienorm Tier IV final

Hydrostatische vierwielaandrijving met automotive-besturing

Banden 500/70R24 AS, ET0

HTF (High Traction Force)

Hogedrukaandrijving HD-plus

Load Sensing-werkhydrauliek, 230 l/min.

Flow Sharing-werkhydrauliek incl. proportionele aansturing van telescooparm

HD-planeetassen met automatische sperdifferentiëlen

Pendelas achteraan

Ferro-Form-glijelementen in telescooparm

Werktuigcilinder in telescooparm

Elektrische drukontlasting voor hydraulische koppelingen

Combi-oliekoeler

Hydraulische ventilatieaandrijving

SCV-Plus-cabine (Silence, Comfort, View) met radiovoorbereiding

Onderhouds- en slijtagevrije lamellenrem in een oliebad als operationele rem en handrem

Onderhoudsvrij kniksysteem

Twee stuurcilinders

2 x werkverlichting voor en 1 x achter

Complete wegverlichting met vooraan 2 lampbeschermers

Z-kinematiek met hydraulische parallelgeleiding

Extra bedieningseenheid elektrisch schakelbaar via joystick

Drukvrije terugloop

Stuurkolom in hoogte en hoek verstelbaar

Urenteller, toerentalmeter, tank- en temperatuurmeter

Verstelbare armsteun

Tussengewicht en eindplaat

Trekhaak met bout

Accuhoofdschakelaar - batterijsleutel

Drukvrije terugloop

Aanpikframe type VM (heavy) met hydraulische vergrendeling

Zwaailicht

Verstelbare armsteun

Pluspunten van de machine

Onderhoudsvrij kniksysteem

De zware raamconstructie in combinatie met het onderhoudsvrije kniksysteem garandeert een lange levensduur. Op dit knikpendelsysteem geven wij een garantie van 3 jaar of maximum 3000 werkuren.

Hoogstaand comfort

De hydrostatische aandrijving zorgt voor een uitzonderlijk rijcomfort en is eenvoudig te bedienen dankzij de multifunctionele joystick. Alle Schäffer machines rijden, zowel onder zware als onder minder zware belasting, traploos of elektrisch geschakeld van 0 tot 15 km/u of van 0 tot 22 km/u. De joystick dient zowel voor de richtingkeuze als voor alle bewegingen van de hefarm. Zo is werken puur plezier.

ROPS-FOPS veiligheidsdak

Dit speciaal ontwikkelde ROPS-FOPS veiligheidsdak is speciaal ontworpen om de veiligheid van de bestuurder te garanderen. Dit ROPS-FOPS veiligheidsdak vormt geen enkel probleem voor lage doorgangen.

Bandenopties

Serie 9660 T banden

Serie 9660 T banden

Werktuigen/Accessoires